Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 2813600 - 210 2846500

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

  • Η Εταιρία μας ειδικεύεται σε ενεργειακές επεμβάσεις που έχουν σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας σε ένα κτίριο.

  • Μέσα από πολυάριθμα έργα η Eco Οικία έχει αποκτήσει εξειδικευμένη εμπειρία και αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για την ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου σας.

  • Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους, ποιοτικά υλικά και συστήματα από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, η ομάδα της Eco Οικία αναλαμβάνει την μελέτη και εκτέλεση των εργασιών που θα αλλάξουν το ενεργειακό προφίλ του κτιρίου.

Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε εργασίες που αφορούν:

Θερμομόνωση Δώματος:

Η ταράτσα είναι το δομικό στοιχείο του κτιρίου το οποίο δοκιμάζεται περισσότερο στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε μια περιοχή. Ταυτόχρονα η απώλεια ενέργειας από την ταράτσα φτάνει σε ποσοστό το 40%. Στην Eco Oikia σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε ολοκληρωμένα συστήματα θερμομόνωσης, κατάλληλα για εσάς, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της ταράτσας σας

Θερμομόνωση Τοιχοποιίας

Θωρακίστε ενεργειακά την κατοικία σας, με την εφαρμογή συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων. Με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της θερμομόνωσης, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, εφαρμόζουν ειδικά συστήματα μόνωσης, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε έργου.

Συστήματα Κλιματισμού-Θέρμανσης

Λέβητας Φυσικού αερίου,λέβητας πετρελαίου, κλιματιστικά, Ενεργειακό τζάκι κτλ.): Βρείτε την ιδανική λύση σε θέματα Κλιματισμού και θέρμανσης για τον χώρο σας. Η εφαρμογή γίνεται από ειδική ομάδα μηχανολόγων-μηχανικών, έτοιμη και πάντα δίπλα σας για να λύσει κάθε απορία.

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Η Eco Οικία αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου τις εργασίες εγκατάστασης φυσικού αερίου στο ακίνητό σας.
o Σύνδεση με το δίκτυο αερίου
o Κατασκευή εσωτερικού δικτύου για την αυτονόμηση διαμερίσματος ή για κεντρικό λεβητοστάσιο πολυκατοικίας.

Κουφώματα-Συστήματα σκίασης

Αναβαθμίστε το χώρο σας με αλλαγή κουφωμάτων και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο προστασίας, υψηλή θερμομόνωση και εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Συστήματα παροχής ζεστού νερού χρήσης

(Ηλιακός Θερμοσίφωνας, Αντλία θερμότητας κτλ)
Αξιοποιήστε την ηλιακή ενέργεια με την εγκατάσταση ενός συστήματος παροχής ΖΝΧ και αυξήστε την ενεργειακή αποδοτικότητα της κατοικίας σας, ενώ ταυτόχρονα μειώνετε τα εξοδά σας. Η Eco Οικία βρίσκεται κοντά σας για να σας προτείνει την κατάλληλη λύση.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναβαθμίστε και εσείς τώρα την οικία σας με το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας.

ΕΣΠΑ