Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 2813600 - 210 2846500

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Eco Οικία είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής, της ανακαίνισης όπως και της στατικής ενίσχυσης και ενεργειακής αναβάθμισης. Θέλεις να φτιάξεις το χώρο σου; Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ιδέες σου και να τις κάνουμε πράξη.

Το πάθος μας είναι η υλοποίηση των ιδεών των πελατών μας για τον χώρο τους και απώτερος σκοπός μας η βελτίωση της ζωής τους μέσα από την κατασκευή. Η συνεχής μας παρουσία στο χώρο της κατασκευής και των δομικών υλικών τα τελευταία χρόνια, μας έχει εξοπλίσει με μεγάλη εμπειρία.

Αυτή η εμπειρία συνδυαζόμενη με την εξειδικευμένη ομάδα μας και το δίκτυο συνεργατών που έχουμε, μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις καλύτερες προτάσεις και λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Όλα τα συνεργεία μας είναι δίπλα σας όποτε τα χρειαστείτε, έτοιμα να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η ομάδα μας, αποτελούμενη από εξειδικευμένους πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και μηχανολόγους, είναι έτοιμη για να ακούσει, να αναλύσει και να προτείνει λύσεις.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η εταιρεία μας μπορεί να σχεδιάσει, διαμορφώσει και υλοποιήσει οποιοδήποτε project της ανατεθεί ,είτε αυτό είναι σύνθετο είτε απλό.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελάτε να βρούμε την κατάλληλη λύση για την κατοικία σας!