Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 2813600 - 210 2846500
  • Τα φωτοβολταϊκά (ΦΒ) πάνελ υποστηρίζουν τη μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια.
  • Φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελούνται από πολλά φωτοβολταϊκά πάνελ η διάταξη των οποίων είναι ανάλογη με την διαθέσιμη επιφάνεια του κτιρίου..

Το φωτοβολταϊκό σύστημα ελαχιστοποιεί τον λογαριασμό του ρεύματος της κατοικίας σας ή του εμπορικού σας κτιρίου. Με την εγκατάσταση διασυνδεδεμένου με τη ΔΕΗ φωτοβολταϊκού σταθμού Net-Metering στο κτίριο σας, με ή χωρίς μπαταρίες, παράγετε ρεύμα, το οποίο είτε καταναλώνεται απευθείας στο σπίτι σας είτε διαχέεται στο Δίκτυο και αφαιρείται από το σύνολο των καταναλώσεων, μειώνοντας σημαντικά τα έξοδα ηλεκτρικού ρεύματος του νοικοκυριού σας ή της επιχείρησής σας.

Η εγκατάσταση ΦΒ συμφέρει ως επένδυση και από μόνη της. Ωστόσο εάν συνδυαστεί και με τις τρέχουσες επιδοτήσεις που ισχύουν συνήθως, ειδικά για οικιακά συστήματα με μπαταρίες, όπου η επιδότηση των μπαταριών φτάνει το 100%, καθίσταται η πλέον ελκυστική επένδυση. H Eco-Oikia αναλαμβάνει με το κλειδί στο χέρι το φωτοβολταϊκό σας, από την αυτοψία στο χώρο σας και την βέλτιστη για εσάς πρόταση και μελέτη, το φάκελο επιδότησης μέχρι την εγκατάσταση και το γύρισμα του διακόπτη από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελάτε να βρούμε την κατάλληλη λύση για την κατοικία σας!

ΕΣΠΑ